• Gainer Pro
  • Calciu Zinc Magneziu
  • Whey Pro
  • Thermo Fat Fuser
  • TST Pro
  • Pro Amino

Politica de confidenţialitate

SC NIAGARA SRL respecta legile in vigoare privind prelucrarea datelor cu caracter personal.
Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, SC NIAGARA SRL are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra.

Scopul colectarii datelor este: livrarea si facturarea produselor comandate online si comunicarea de informatii despre site si produse. Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre operator si sunt comunicate numai urmatorilor destinatari: persoana vizata (persoana de la care se colecteaza datele), partenerii contractuali ai operatorului, servicii de curierat, acestea fiind necesare in scopul stabilirii contactului cu clientii, in scopul informarii acestora asupra aspectelor legate de functionarea site-ului si in scopul indeplinirii la timp si cu operativitate a livrarii comenzilor, precum si in scopuri de marketing direct.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor printr-o cerere scrisa, datata si semnata la SC NIAGARA SRL, str.Dura, nr.1, Baia Mare, jud.Maramures, ROMANIA, Cod postal: 430067. De asemenea refuzul dvs. expres de prelucrare a datelor personale care va privesc, va duce la incetarea oricaror prelucrari de date cu caracter personal in ceea ce va priveste.

Datele personale ale dumneavoastra vor fi folosite numai in scopul declarat al acestui site. Informatiile din formularul de comanda vor fi folosite pentru a va trimite confirmarea comenzilor, facturare, eventualele promotii, buletinele informative periodice, etc.

Ne obligam sa nu facem publice si sa nu vindem bazele de date continand informatii referitoare la datele personale ale clientilor nostri.

Pentru orice nelamuriri sau informatii legate de politica de confidentialitate si datele dvs. personale, puteti cere informatii si ajutor la adresa de email contact@musclehouse.ro sau folosind formularul de pe pagina de contact a site-ului nostru.
Site web realizat de Dan      Gazduire web de la www.gazduire-ieftina.ro
MUSCLE HOUSE © 2023

Blogul lui Dan
Suplimente